ROBOTINGENIØR SØGES TIL R&D TEAM I ODENSE

Vil du være med til at udvikle nye innovative løsninger indenfor drone og robot -teknologi, så er Bionic System Solutions din fremtidige arbejdsplads. Vi søger en ingeniør med kompetencer indenfor hardware og embedded programmering til vores R&D team i Odense.

Som vores nye hardware robotingeniør, vil du komme til at stå i spidsen for udvikling af vores embedded platform til overvågning og kontrol af industrirobotter, samt vores patenterede løsninger indenfor counter droneteknologi. I din dagligdag vil du komme til at arbejde med nyeste teknologier, indenfor den embeddede verden, hvor du vil deltage i hele udviklingsprocessen, lige fra ide til endelig test og udrulning til vores samarbejdspartnere.

Bionic System Solutions er best in class indenfor robotteknologi, udsprunget af innovationsmiljøet omkring Syddansk Universitet. Virksomheden udvikler løsninger indenfor robotteknologi, med særligt fokus på discipliner indenfor cloud-services, Industrial IoT, drone teknologi og kunstig intelligens.

Der er flere forskellige indgange til stillingen, men vi forstiller os, at du har en ingeniørmæssig uddannelse inden for robot, hardware og -eller software, samt en solid teoretisk forståelse for signalbehandling, da du vil blive ansvarlig for design, og udvikling af vores embedded løsninger samt implementering af vores mønstergenkendelsesalgoritmer.

Som person er du ambitiøs og proaktiv. Du har et stort drive, tænker innovativt, og forstår at anvende best practice i dine løsninger. Derudover trives du i et tværfagligt team og du er ikke bange for at give dig i kast med nye områder.

Ud over ovenstående kvaliteter er det vigtigt at

  • Du har erfaring med signalbehandling og anvender Matlab på et avanceret niveau, da dette vil være dit fortrukne arbejdsredskab.
  • Du har erfaring med programmering af microcontroller i C og C++.
  • Du har erfaring med design af analoge og digitale kredsløbsdesign.
  • Du har kendskab til Fusion360.

Er du den rette kandidat, tilbyder vi et spændende arbejdsmiljø, hvor du i samarbejde med et højt specialiseret team indenfor hardware og softwareudvikling, vil stå i spidsen for udvikling af næste generations IoT-platform til overvågning og styring af industrirobotter. Endvidere, vil du få mulighed for at arbejde med droneteknologi til det europæiske forsvarssamarbejde, hvor virksomheden har en ledende position i et samarbejde med Terma, det danske forsvar og den europæiske forsvarsindustri vedrørende udvikling af en platform til overvågning af droner.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt, skal du sende din ansøgning, cv og eksamensbevis til mh@bionicsystemsolutions.com. Du er også meget velkommen til at kontakte Mads Helle, hvis du vil høre mere om stillingen eller du kan besøge vores website http://bionicsystemsolutions.com

Ansøgningsfrist

10. september 2022

Arbejdssted

Østre stationsvej 41P,
5000 Odense C

Kontakt

Mads Helle
mh@bionicsystemsolutions.com
+45 61 98 28 99