.NET-UDVIKLER SØGES TIL R&D TEAM I ODENSE

Vil du være med til et udvikle nye innovative cloud løsninger indenfor drone og robot-teknologi, så er Bionic System Solutions din fremtidige arbejdsplads. Vi søger to udviklere med erfaring indenfor Angular IO, C# og Microsoft Azure til vores R&D team i Odense.

Som vores nye software specialist vil du i samarbejde med vores udviklingsteam stå i spidsen for implementeringen af en ny og innovativ cloud platform baseret på nyeste teknologi, til overvågning og kontrol af industrirobotter.

Bionic System Solutions er en R&D virksomhed, udsprunget af innovationsmiljøet omkring Syddansk Universitet. Virksomheden udvikler løsninger indenfor robotteknologi, med særligt fokus på discipliner indenfor AI, cloud-services, IoT og drone teknologi.

Der er flere forskellige indgange til stillingen, men vi forstiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som datamatiker, it-ingeniør eller anden relevant uddannelse indenfor software. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling – vigtigst for os er dog, at du har et godt fundament indenfor softwareudvikling samt et solidt kendskab til Angular, C# og Azure platformen.

Som person er du ambitiøs og proaktiv. Du har et stort drive, tænker innovativt og kan arbejde i et tværfagligt team, hvor det til tider går hurtigt. Du er ikke bange for at give dig i kast med nye områder, ligesom du har nemt ved at sætte dig ind i nye teknologier.

Ud over ovenstående kvaliteter er det vigtigt at

  • Du har erfaring med softwareudvikling og anvender Visual Studio på et avanceret niveau, da dette vil være dit fortrukne arbejdsredskab.
  • Du har solidt kendskab til Microsoft Azure, Git og Devops.
  • Du er ikke bange for at arbejde med nyeste teknologier indenfor webudvikling.
  • Du anvender HTML, CSS, LESS, C# og Javascript, NPM på et højt niveau.
  • Du ved hvordan man strukturerer koden, så den kan deles mellem flere udviklere.

Til gengæld tilbyder vi et spændende arbejdsmiljø, hvor du i samarbejde med et højt specialiseret team indenfor hardware og softwareudvikling vil stå i spidsen for udvikling af næste generations AI-platform til overvågning af industrirobotter. Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor Azure cloud services, Hybrid mobile Apps, Angular Io, HTML 5 etc. Virksomheden tilbyder endvidere certificering indenfor ovennævnte kompetenceområder.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt, skal du sende din ansøgning, cv og eksamensbevis til mh@bionicsystemsolutions.com. Du er også meget velkommen til at kontakte Mads Helle, hvis du vil høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist

10. september 2022

Arbejdssted

Østre stationsvej 41P,
5000 Odense C

Kontakt

Mads Helle
mh@bionicsystemsolutions.com
+45 61 98 28 99